ROMÂNIA    
JUDEŢUL TULCEA
PRIMARIA COMUNEI MAHMUDIA
 
Str.geolog Vasile Bacalu Nr.19 Cod.postal827130; tel: 0240/545543; fax: 0240/545390; e-mail: primaria@mahmudia.ro       

harta site: Educaţie >>> Şcoala şi elevii

  Şcoala şi elevii  

 

Scoala şi elevii din comuna Mahmudia       

   Grădiniţa şi liceul recent înfiinţat dispun de trei localuri, unul din ele fiind proaspăt modernizat. Biblioteca şcolară numără peste 10.000 de volume. Nivelul educaţiei în comună este destul de ridicat, astfel că în ultimii doi ani aproximativ 40% din tineri au devenit studenţi. riorităţile comunei în domeniu educaţiei se concentrează pe menţinerea infrastructurii existente (liceul) şi introducerea anului terminal la SAM. De asemenea, în ultimii ani au existat proiecte de reabilitare a infrastructurii de învăţământ prin fonduri de la Banca Mondială. 

   În comuna Mahmudia, 466 de preșcolari și elevi urmează cursuri în instituțiile școlare din localitate, în care lucrează 30 de cadre didactice. Centrul de zi din localitate functioneaza din anul 2002, in prezent la acesta fiind inscrisi un numar de 30 de copii proveniti din familii nevoiase. Aici copii servesc masa, isi fac lectiile se relaxeaz,a iar seara se reintorc in sanul familiei. Transpotul la si de la Centru la scoala se efectuaza cu microbuzul Centrului de zi.


Şcoală în Mahmudia


p1-  admin, 08-02-2012   

 

Hotararea nr.30 din 24 septembrie 2012    

privind desemnarea reprezentantului Consiliului local al comunei Mahmudia, in Consiliul de administratie al Grupului Scolar,, Vasile Bacalu,, din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea       
   Art.1.- Domnul consilier Stoica Vasile , este desemnat reprezentant al Consiliului local al comunei Mahmudia, in Consiliul de administratie al Grupului Scolar,, Vasile Bacalu,, din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea.
   Art.2.- Prezenta hotarare va fi comunicata prin grija secretarului comunei Mahmudia , domnului consilier Stoica Vasile si conducerii Grupului Scolar,, Vasile Bacalu,, din localitatea Mahmudia, in termen de 5 zile de la adoptare.
   Art.3.- Pe data adoptarii prezentei hotarari, hotararea Consiliului local Mahmudia cu nr.14 din 31 ianuarie 2011 , privind desemnarea reprezentantului Consiliului local al comunei Mahmudia, in Consiliul de administratie al Grupului Scolar,, Vasile Bacalu,, din localitatea Mahmudia, judetul Tulcea, isi inceteaza aplicabilitatea.


p2-  admin, 30-09-2012   

 

Hotararea nr.31 din 24 septembrie 2012    

privind schimbarea denumirii Grupului Scolar,,Vasile Bacalu,, Mahmudia in Liceul Tehnologic ,,Vasile Bacalu,, Mahmudia       
   Art.1.- Aproba schimbarea denumirii Grupului Scolar,,Vasile Bacalu,, Mahmudia in Liceul Tehnologic ,,Vasile Bacalu,, Mahmudia. 
       Art.2.- Primarul comunei Mahmudia , conducerea Liceului Tehnologic ,,
Vasile Bacalu ,,Mahmudia, vor asigura ducerea la îndeplinire a prevederilor prezentei hotărâri.
     Art.3.-Secretarul comunei Mahmudia, va aduce la cunostinta celor interesati prevederile prezentei hotarari.


p3-  admin, 30-09-2012   

 

Hotararea nr.11 din 31 ianuarie 2012    

privind aprobarea Planului de scolarizare al Liceului Tehnologic ,,VASILE BACALU ,, din localitatea Mahmudia, pentru anul scolar 2013-2014       

p4-  admin, 11-02-2013   

 

 
 
 
 
  •  Primar   •  Strategii   •  Organizare   •  Hotarari   •  Anunturi   •  Formulare   •  Stare Civila   •  Servicii   •  Informatii Financiare   •  Contact   •  Pagina de Start  •  
© 2012 Primaria Mahmudia - Toate drepturile rezervate